За нас ..... .
 

.. Ширум светот

..Taylor Nelson Sofres - TNS

..Gallup International (GIA)
..WPP Kantar Group


 

WPP Kantar Group

WPP  е најголем светски ланец во давање маркетиншки услуги. Опфаќа компании од областа на рекламирање, истражувања, медија-планирање, консалтинг, PR-активности, брендирање и комуникација. Има 140.000 вработени, 2400 претставништва (offices) во 107 земји и годишен обрт од над 7.5 милијарди фунти (31 декември 2008).
Своите услуги ги нуди во следниве области: Advertising; Media Investment Management; Information, Insight & Consultancy; Public Relations & Public Affairs; Branding & Identity; Healthcare Communications;  Direct, Promotion & Relationship Marketing; Specialist Communications
Повеќе за  WPP:  www.wpp.com

KANTAR Group е дел на WPP посветен на истражувања и консалтинг. Постои во 80 земји ширум светот и обединува компании кои нудат полн спектар на истражувачки и консалтинг услуги. Повеќе од половина од Fortune-овите 500 водечки компании во светот се клиенти на KANTAR Group. Покрај TNS Group, во KANTAR Group се и познатите големи куќи:  Research International, Millward Brown, Henley Centre Headlight Vision  и многу други.

Повеќе за КANTAR GROUP: http://www.kantar.com/

 

 

“ ДОЈДЕТЕ ДО ВЕРОДОСТОЈНА, КОРИСНА И УПОТРЕБЛИВА ИНФОРМАЦИЈА“
 

| Контакт | Privacy policy |
| 2010 Brima. All rights reserved. Products and brand names are trademarks or registered trademarks of their respective owners. Creatives are the copyright property of their respective owners.
COPYRIGHT 2009 @ ACVILLA CORP. I WEB DESIGN I HOSTING SOLUTION