За нас ..... .
 

..За нас

..Што работиме

..Историја и факти
..Стратегија
..Шесто сетило за бизнис
..Демографска опфатеност
..Клиенти
..Референтни проекти
..Тимот на БРИМА
..Општествена одговорност


 


ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Партнерството на  TNS и UNICEF започна во 2005 година, кога TNS групацијата донираше на UNICEF по катастрофата од цунами. Оттогаш плодната соработка со UNICEF продолжува.

.

 

 

 

“ ДОЈДЕТЕ ДО ВЕРОДОСТОЈНА, КОРИСНА И УПОТРЕБЛИВА ИНФОРМАЦИЈА“
 

| Контакт | Privacy policy |
| 2010 Brima. All rights reserved. Products and brand names are trademarks or registered trademarks of their respective owners. Creatives are the copyright property of their respective owners.
COPYRIGHT 2009 @ ACVILLA CORP. I WEB DESIGN I HOSTING SOLUTION