За нас ..... .
 

..За нас

..Што работиме

..Историја и факти
..Стратегија
..Шесто сетило за бизнис
..Демографска опфатеност
..Клиенти
..Референтни проекти
..Тимот на БРИМА
..Општествена одговорностКЛИЕНТИ

БРИМА е вистински избор кога се работи за локални, регионални и глобални истражувања. Нашите клиенти и довербата која ни ја укажуваат се потврда за нашиот квалитет. Горди сме на плодната соработка со многубројни клиенти во областа на истражување на јавното мислење, социо-политички истражувања, истражувања на пазарот и медиумите.

ДОМАШНИ КЛИЕНТИ:

- Кабинетот на Претседателот на Република Македонија
- Владата на Република Македонија
- Министерството за Финансии
- Повеќе политички партии,
- А1 Телевизија
- Телевизија Канал 5

- Македонски Телеком
- Cosmofon
- T-Mobile
- Тутунски Комбинат - Скопје
- АПМ - Асоцијацијата на Печатени Медиуми и Новински Агенции на Македонија
- АПЕММ (Асоцијацијата на Приватни Електронски Медиуми на Македонија)
- ДНЕВНИК - дневен весник
- Methamorphosis,
-
Фондација Институција отворено општество (SOROS),
- EVN Macedonia
- Стопанска Банка, Комерцијална банка –СКОПЈЕ, Pro Credit Банка, ТТК банка, Еуростандард банка,
- Вардар осигурување, Еуролинк осигурување
- МИ-ДА Моторс, Citroen
- Паскалин кафе
- Медицински факултет – Скопје
- Универзитет на југоисточна Европа (Штул-ов универзитет)
- Црвен крст на Македонија
- Меѓаши (Прва детска амбасада)
- Катастар на Р. Македонија
- Други фирми, невладини организации, јавни и други институции

СТРАНСКИ КЛИЕНТИ:

- GALLUP INTERNATIONAL
- TNS
- BBSS
- Евробарометар - Европска Комисија
- Делегација на Европската комисија во Скопје
- USDS
- USAID (САД Меѓународен Развој)
- ОБСЕ (OSCE)
- UNIFEM
- IRI  (Меѓународен Републикански Институт) во Скопје
- NDI (Национален Демократски Институт) во Скопје
- VOA ( Гласот на Америка)
- UNDP (ОН програма за развој)
- GTZ (ГТЗ)
- Интермедиа Институт
- Подравка
- IOM (Меѓународна организација за миграција) Who We 
Are
- Reynolds Tobacco Co. USA
- Procter & Gamble
- Coca Cola
- BBC
- IREX
- Phillips
- CRAM International (Algida ice cream)
- DANONE
- REEMTSMA (tobacco industy)
- Telecommunication companies etc
- University of Tromso, Nоrway
- Princeton  
- Microsoft Corporation
- Imperial Tobaco
- KfW bank
- Prizma
- BAYER- Schering Pharma

 
“ ДОЈДЕТЕ ДО ВЕРОДОСТОЈНА, КОРИСНА И УПОТРЕБЛИВА ИНФОРМАЦИЈА“
 

| Контакт | Privacy policy |
| 2010 Brima. All rights reserved. Products and brand names are trademarks or registered trademarks of their respective owners. Creatives are the copyright property of their respective owners.
COPYRIGHT 2009 @ ACVILLA CORP. I WEB DESIGN I HOSTING SOLUTION