За нас ..... .
 

..За нас

..Што работиме

..Историја и факти
..Стратегија
..Шесто сетило за бизнис
..Демографска опфатеност
..Клиенти
..Референтни проекти
..Tимот на БРИМА
..Општествена одговорностДЕМОГРАФСКА ОПФАТЕНОСТ

Во досегашната работа, со остварени повеќе од 500 истражувања, се  опфатени:
 
-  Вкупната популација во Република Македонија според клучните социодемографски карактеристики,
- Истражувања кои се фокусирани на посебни целни групи:
-  Потрошувачи, бирачи, вработени, домаќинства,
-  Етнички групи и малцинства,
-  Раководители и бизнис менаџери,
-  Креатори на јавно мислење (политичари, новинари, коментатори, експерти во разни области, јавни личности, функционери итн.),
-  Други личности кои носат битни одлуки,
-  Ранливи групи,
-  Специфични целни групи дефинирани од клиентите.

 
“ ДОЈДЕТЕ ДО ВЕРОДОСТОЈНА, КОРИСНА И УПОТРЕБЛИВА ИНФОРМАЦИЈА“
 

| nike air max structure
nike les champs elysees
nike running femme noir
nike air diamond turf 2
nike shox r2 pas cher
chaussure running enfant
acheter nike tn pas cher
air jordan prix
Контакт | Privacy policy
|
| 2010 Brima. All rights reserved. Products and brand names are trademarks or registered trademarks of their respective owners. Creatives are the copyright property of their respective owners.
COPYRIGHT 2009 @ ACVILLA CORP. I WEB DESIGN I HOSTING SOLUTION